Cautare

421 de rezultate pentru "oana fingu" (3.64 secunde)
Dar nu-i nimic, e bine ca exista Oana Stancu, de exemplu. N-are importanta ca trebuie sa presteze printre "coledzi". Principalul e ca mereu isi lanseaza mesajul, clar si dur.
Oana Stanciulescu) La prima ora a diminetii, aflu doua chestiuni - ca Nokia pleaca de la Jucu in China, si ca premierul Emil Boc stia de ieri de acest lucru, dar nu a miscat niciun deget.
Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.
A fost unul dintre criteriile pentru care am acceptat oferta lui Mihai Gadea, o oferta pe care mi-a facut-o chiar inainte de a pati ceea ce am patit la Realitatea TV, eu si Oana Stancu.
Antrenorul Oltchimului, Radu Voina, a menajat cateva dintre jucatoarele importante, Luminita Hutupan Dinu, Valentina Elisei, Oana Manea si Yeliz Ozel, pentru meciul cu Buducnost, de duminica, din Liga Campionilor, a carui miza este primul loc in grupa.
Oltencele Anca Rotaru (senioara), Roberta Dragonu (junioara I), Daniela Barzoi si Oana Anghelescu (ambele cadete) au participat, recent, la Topoloveni, la returul campionatului, si au castigat toate cele trei partide jucate, dupa cum urmeaza:
M-au incantat Elisei, Oana Manea si, evident, prestatia lui Hutupan, desi ea nu mai e in lotul national. Nu fac eu echipa, ci antrenorul.
Oltchim s-a plecat in fata vicecampioanei, avand si o altfel de pierdere, pivotul Oana Manea, chiar de ziua sa de nastere, ajungand la spital, cu arcada sparta.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
"Ne-au lipsit doua titulare de baza, Oana Puiu, accidentata, si Roxana Lazar, plecata in Franta.
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Cum arata gazonul de pe National Arena inaintea Supercupei Gazonul a fost carpit, dar lucrarile au fost ingreunate de ploile cazute in ultimele zile Zonele de teren distruse de pe National Arena au fost refacute in ultimele zile de firma care a pus gazonul pe "Ilie Oana" din Ploiesti, Garden Center Grup.
Romania - Insulele Feroe este primul meci oficial jucat de echipa nationala pe noul stadion Ilie Oana din Ploiesti si al doilea in orasul prahovean, dupa 4-0 cu Luxemburg, in septembrie 2003.
Obiectivele tactice pentru 2015-2018 includ cresterea numarului de alergatori la 13.000 de alergatori adulti si la 26.000 de spectatori / eveniment si cresterea numarului de evenimente la 5 / an , spune Oana Nastase, director ABRC.
Conferinta a fost moderata de Oana Nastase, director Buchareste Running Club. Anul acesta ne mandrim cu faptul ca am reusit sa convingem este 500 de colegi sa ia startul la cea de-a V-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti.
Campioanele olimpice au fost insotite de catre Oana Nastase, director general Bucharest Running Club Delegatia a vizitat doua licee din Bucuresti, Scoala Finlandeza si Liceul Gheorghe Lazar.
Conferinta a fost moderata de Oana Nastase, director Bucharest RUNNING CLUB.
Anul acesta, prin aplicarea pentru o clasificare internationala pentru Maratonul Bucuresti - aceea de Bronze Label, venim sa consolidam strategia si pozitionarea evenimentului dar si a capitalei Bucuresti in lume: un eveniment la standarde inalte intr-o capitala europeana moderna si primitoare, a declarat Oana Nastase, director Bucharest RUNNING CLUB.
Serbia - Muntenegru (ora 16:00), Romania - Lituania (ora 21:45) - stadion Ilie Oana, Ploiesti - 20 noiembrie:
Serbia - Muntenegru (ora 16:00), Romania - Lituania (ora 21:45) - stadion Ilie Oana', Ploiesti - 20 noiembrie:
google-analytics.com